Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
a oto wzor
imie:
lat:
ile jestes w stanie poswiecic dziennie na sluzbie moderatora:
cos o sobie:
znajomosc komend w skali 1/10:
czy jestes w stanie graczom pomagac [TAK]/[NIE]
Dlaczego ty:
Nick w grze
Administrator serwera
imie:Kacper
lat:14
ile jestes w stanie poswiecic dziennie na sluzbie moderatora:Tak mogę w Weekend nawet pół dnia.
cos o sobie: Witam,mam na imię Kacper mam 15 lat. Interesuję się służbami mundurowymi przedewszystkim PSP,OSP
znajomosc komend w skali 1/10:9
czy jestes w stanie graczom pomagac [TAK]/[NIE]: Jasne,że Tak
Dlaczego ty: Myślę,że bym się przydał na randze moderator na kilku serwerach byłem na takim stopniu i byłem chwalony.
Podanie odrzucone
imie: Michal
lat:13
ile jestes w stanie poswiecic dziennie na sluzbie moderatora: 3-4h
cos o sobie: ehh co tu długo pisać jestem mila osoba i nie przeklinam gram dużo w gry
znajomosc komend w skali 1/10: 9/10
czy jestes w stanie graczom pomagac [TAK]/[NIE] TAK
Dlaczego ty:Czuje ze się nadam na te stanowisko napisze trochę skryptow
Nick w grze Narkotyk3
Podanie przyjete
imie: Jakub.
lat: 13.
ile jestes w stanie poswiecic dziennie na sluzbie moderatora: Myślę, że 3, lub 4 godzinki.
cos o sobie: Jestem Kuba, mam 13 lat. Interesuję się służbami ratunkowymi. Jestem miły, i pomocny.
znajomosc komend w skali 1/10: 10/10.
czy jestes w stanie graczom pomagac [TAK]/[NIE] TAK.
Dlaczego ty: Dlatego, że byłem wiele razy na takiej randze. Znam sie na tym.
Nick w grze Lunek455
Przyjete zglos sie do vipera moze jutro
1.Imię:Adam
2.Lat :11
3.ile jestes w stanie poswiecic dziennie na sluzbie moderatora:3-4H
4.cos o sobie:Nazywam SIę Adam Chodze Do 5 Klasy Chciałbym Kiedy Zostać Policjnatem Interesuje Się Pilką Nożną Gram W Gry Takie Jak Mta,CSGO,TF 2,Blockade 3D,Garry s Mod,CS2D,Counter Strike 1.6 Lubie Jesc MC DONALDA Lubie Serwery RPG Ogolnie Bardzo Lubie Być Członkiem Adminstracji/Ekipy Oczywiscie Tez SAPD Oczywiscie Jestem Tak Zwanym Komputerowcem Chodze Na JUDO od 4 Lat I Na Basen 1 Lat
Więc To Tyle Pozdrawiam.
5.znajomosc komend w skali 1/10:9/10
6.czy jestes w stanie graczom pomagac [TAK]/[NIE]:TAK
7.Dlaczego ty:Mysle Z Jestem Bardzo AKTYWNĄ Osobą W Mta Oczywiscie Na Serwerze Graczą Będę Pomagal Zawsze Jak Napiszą Reporta Lub PM
Zawsze Jak Wracam Z Szkoly CZy z JUDO,BASENU Rzuczam Plecak w Kąt I Wbijam na MTA Będę Bardzo Miły Dla Adminstracji Jak I Na Graczy!
Pozdrawiam.
8.Nick w grze:Tymekkoruma Web Paladins Takie Info
imie: Dawid
lat: 16
ile jestes w stanie poswiecic dziennie na sluzbie moderatora: Jestem w stanie poświęcić od godziny do sześciu - siedmiu godzin dziennie
cos o sobie: Mam na imię Dawid mam 16 lat pochodze z Sopotu a także w nim mieszkam.Zajmuje się informatyką oraz pisaniem skryptów do MTA.Mój język skryptowania to C++ C+ i LUA.Gram w MTA od 5 lat.Gram na wielu serwerach RP-RPG oraz zwykłych freeroam.
znajomosc komend w skali 1/10: 7
czy jestes w stanie graczom pomagac [TAK]/[NIE] Oczywiście w każdej sytuacji jak będę na serwerze
Dlaczego ty: Ponieważ jestem aktywnym graczem na MTA.Jestem bardzo pomocny na serwerach.Ogarniam komendy i mam bardzo dużo czasu na granie na waszym serwerze.
Nick w grze: AkaAncht
Pozdrawiam AkaAncht
Przyjete zglos sie do vipera moze jutro raczej
imie: Igor
lat: 13
ile jestes w stanie poswiecic dziennie na sluzbie moderatora: min. 2,5h
cos o sobie: Jestem fajnym, grubym i miłym człowiekiem. Właściciel mnie zna więc wiecie :>
znajomosc komend w skali 1/10: 10
czy jestes w stanie graczom pomagac [TAK]/[NIE] tak
Dlaczego ty: Chciałbym pomagać tutaj na serwerze graczom i innym administratorom.
Nick w grze cokkiepl
Przyjete zglos sie do vipera moze jutro raczej
Strony: 1